Ervaringen

Ervaringen van deelnemers aan de zumbalessen van Melanie in Motion

Ik zit al zo ‘n 5 jaar op Zumba bij Melanie. Begonnen in een stressperiode, de eerste les was dan ook even proeven, lachen en gieren en brullen om de dansjes en vooral het uitvoeren ervan. Nu 5 jaar later, ga ik met nog net zoveel liefde en passie naar Zumba.  Ik ben ondertussen verhuisd en woon helemaal in Leiderdorp. Behoorlijk wat km hiervandaan maar toch blijf ik kiezen voor de Zumba bij Melanie. Simpel weg omdat ik nergens anders hetzelfde gevoel krijg, het voelt zo goed, het is anders dan bij de sportschool, en de themafeesten ..ja die zijn uniek.. en is het een enorme uitlaatklep. Daarnaast vind ik dat melanie een gezonde dosis humor heeft en mij motiveert om los te gaan. Zelfs mijn man gaat met mij mee.. en hebben we samen ontzettend veel lol.
Dankjewel mel, voor de mooie Zumba jaren en dat er nog maar vele jaren mogen volgen.

Irene Ciere-de Rijke, Leiderdorp

Ik was al een tijdje op zoek naar iets om mijn conditie op te bouwen en wellicht iets af te vallen. Na melanie in motion bij een bruiloftbeurs te hebben gezien was ik geinteresseerd. hoewel dansen echt niet mijn ding is. Toch besloten om het een eens een keertje te proberen en geen seconde spijt. Wat een leuke lessen en wat een energie krijg je ervan. Door iedereen verwelkomt en doe je een pasje verkeerd? Dat maakt helemaal niets uit,  het gaat om het plezier, iedereen accepteert elkaar daar. Wat een unieke familiare sfeer. Ik ga nooit ergens in mijn eentje heen, maar naar de lessen van melanie heb ik daar geen enkel probleem mee.  Mijn conditie is verbeterd, ben afgevallen en zit zoveel beter in mijn vel. Ik raad het iedereen aan om het eens te proberen.
Mieke buswijler-smit, Spijkenisse

Na lang zoeken naar een sport waarin ik plezier had, ontspanning maar ook wat beter in mn vel kwam zitten kwam ik uit bij Melanie in Motion. Ik ben hier 6 jaar geleden begonnen. Ik vond het zo leuk dat ik het liefst elke dag wel wilde gaan. Als ik een keer niet kon, baalde ik ontzettend. Na 4 jaar moest ik helaas vanwege prive omstandigheden stoppen. Maar na 1.5 jaar miste ik het nog verschrikkelijk. Ik heb melanie een berichtje gestuurd en het voelde als een thuiskomen, zo een warm welkom weer. Nu ben ik 2 maanden aan het sporten en ik voel me zo goed en dat in deze nog maar zo korte tijd. Ik zit weer beter in mn vel, veel meer energie en ben ook wat kilo s kwijt. Allemaal door lekker te sporten op mn eigen tempo en niveau. Ik ben zo blij dat ik voor de 2de keer weer zoveel plezier heb in het sporten en met de steun van Melanie ga ik zeker mijn doelen behalen.

Mendy Jerphanion, Spijkenisse

9 jaar geleden zei mijn fysio na een revalidatie van een jaar door een gebroken knie. Elise, je moet een sport vinden die je leuk vind zodat je het kunt blijven volhouden en kunt blijven doen.  Ik had mn twijfels, ben zelf meer een bankhanger die sport op tv kijkt dan actief deelneemt. Toch proeflesje gedaan en ik was meteen verslaafd. Ik ben zelf in het afslanktraject van melanie gegaan en maar liefst 25 kilo in 6 maanden afgevallen. Nu durfde ik me weer te laten zien. Melanie is ook erg betrokken met iedereen, ze geeft iedereen aandacht en de liefde spat van elke les. Raad het iedereen aan, na 1 x wil je niet anders meer.

Elise Wijker, Spijkenisse

Voor een unieke, gezellige en humoristische zumbales moet je zeker bij Melanie in Motion zijn. Melanie geeft de lessen met zoveel passie en plezier en neemt je volledig mee in haar enthousiasme. Het voelt zo fijn om met een heerlijke zumbales je drukke dag af te sluiten en je gedachten gedurende dat uurtje helemaal te verzetten. Daarnaast wordt je altijd enorm warm ontvangen. Het maakt niet uit of ik elke week kom of sinds mijn tweede geboren is .. soms een aantal weken niet. Het blijft vertrouwd.  Iedereen doet het in haar les op haar eigen manier en tempo en iedereen is welkom. Jong, oud, dik of dun, man of vrouw.  Zelfs na mijn ruim 3 jaar Zumba ervaring bij melanie in motion kan ik zeggen dat de lessen vol variatie blijven en dat melanie de leukste ideeen heeft om er een feestje van te maken. Melanie in Motion geeft je een unieke ervaring, waar je zelfs na jaren nog geen genoeg van hebt.
Larene vd Laar, Spijkenisse

Waarom Zumba bij melanie in motion ? Voor mij … is het DE MANIER  van sport waar je een moment van ontspanning hebt. Je vergeet bijna dat je aan het sporten bent, zo leuk is het. De Zumba wordt door een superleuke zumbajuf gegeven. Je krijgt gewoon positieve energie van haar, en ze helpt je je doelen te behalen en nog veel belangrijker  het is er zo gezellig. Je wilt geen les missen.  Wat ik ook zo fijn vind.. iedereen accepteert elkaar, je hoeft geen danser te zijn, ritme te hebben. Je doet gewoon op je eigen manier mee. Maar het plezier spat er gewoon van af. Ik zou het dan ook iedereen aanraden.
Angeline Elsing, Spijkenisse

Zumba van melanie geeft mij positieve energie en van dansen wordt ik gewoon blij. Even mijn hoofd legen na een drukke dag knippen, verven en mensen mooi maken.  Ik sport al jaren bij Melanie maar het blijft een feestje, de lessen zijn uniek en de live muziek tijdens de cooling down… blijft bijzonder. Voor mij blijft Melanie in Motion de leukste Zumba van Nissewaard  en omgeving. Ik hoop het nog jaren te mogen doen want een week geen Zumba is een week dat ik niet blij ben. Zumba is mijn batterij.
Barbara Huijbrechts, Spijkenisse

Sas en Ik genieten elke week weer, samen dansen, samen lachen en gewoon heerlijk in beweging zijn. Onderling hangt er gewoon een hele fijne sfeer.  Voor ons een heerlijke uurtje sport.
Saskia vd Heerik, Sandra Winkel-Bakker, Spijkenisse

9 jaar geleden ben ik begonnen met Zumba bij Melanie in Motion. Er zijn mensen gekomen en mensen weggegaan maar ik ben gebleven. Voor mij is de Zumba van melanie een erg leuke manier of fit te worden, af te vallen en slank te blijven. Het helpt mij mede om mijn doelen te behalen.  Verder is het 1 grote big happy family waar iedereen welkom is.  Ik kan het iedereen aanraden.
Claudia vd schoor, Spijkenisse